img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

donderdag 26 juli 2012

Warme zomeravond.

Eindelijk heeft de zon zich laten zien in nederland, nadat we er zolang op hebben gewacht heeft ie toch besloten even langs te komen. Niet zo lang want zondag zal het weer koud worden en daarvoor gaat het nog onweren maar deze week kunnen we nog lekker aan het strand liggen en bruin worden.
Nadat je de hele dag in de zon hebt gelegen (of niet) en het buiten is afgekoeld is het toch leuk om die dag gezellig af te sluiten met vrienden of familie.
Maak een lekkere fruitsalade, bak een cake of pak een koekje en wat te drinken, zoek een oud spelletje en ga gezellig met z'n allen ouderwets spelletjes spelen. Steek er nog een paar kaarsjes bij aan en jij bent er helemaal klaar voor. Heerlijk die warme zomeravonden.

Ook is het leuk om een vuurkorf te zoeken en met z'n allen om een vuurkorf te zitten marshmallows maken en verhalen vertellen. Nodig mensen uit die je lang niet gezien hebt om de hele avond door bij te praten.

Zomeravonden hier in Nederland of op vakantie ik ben er dol op. Ze geven me het knusse familie gevoel. Geweldig als je met zijn allen naast elkaar zit, te kletsen lachen en bijna in slaap valt maar toch wakker blijft omdat het zo leuk is. 

Je zou van tevoren nog lekkere hapjes kunnen maken, van hele gezonde snacks tot taart koekjes en chips alles mag uit de kast. Misschien heb je nog vrienden die gitaar kunnen spelen of kun je het zelf en ga je heel hippieachtig kampvuurliederen zingen (moet je wel een gitaar hebben. Allemaal leuke dingen die je kunt doen. 

Al met al was dit een heel rommelig artikel maar wellicht heeft het je inspiratie gegeven en weet jij wat je vanavond of morgenavond gaat doen voordat de zon weer weg is.

Morgen ga ik lekker een dagje aan het water liggen en 'savonds blijf ik bij een vriendin slapen dus we gaan er een heerlijke zomeravond van maken.

Liefs Gaby

Geen opmerkingen:

Een reactie posten