img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

dinsdag 19 juni 2012

Dream live happiness

Hee allemaal,
Onze blog bestaat nu zo'n 2 weken misschien ietsje langer maar niet veel en ik dacht dat het misschien leuk was om te vertellen waarom we hem hebben en waarom de naam.
Als eerst onze blog:
Felina en ik zijn al heel erg lang bevriend, van jongs af aan, dit komt mede doordat wij buren zijn. Vroeger schreven wij samen boeken en zijn we begonnen met een film te maken. Na een tijdje zijn we hiermee gestopt maar we wouden wel graag samen iets doen of maken. We hebben toen gekozen voor een blog. Eerst hadden we een beautyblog, maar dat vonden we te beperkt. We wouden onder andere beauty delen maar ook meer dingen als recepten, creatieve dingen en meer. Daarom hebben we besloten dat het een lifestyleblog zou worden. En toen hebben we dreamlivehappiness gemaakt. We doen dit via blogspot omdat dit een erg makkelijk programma is en we nog niet willen betalen voor een domeinnaam als het niet zo goed loopt. Als het blog groter is geworden willen we dat wel en dan zullen we ook meer persoonlijke dingen gaan plaatsten.

En dan onze naam:
Want droom leven geluk is niet zo heel voor de hand liggend, vind ik dan. We hebben de naam gekozen omdat we het als eerste mooi vonden klinken en omdat het ook een betekenis heeft want hoe het leven ook kan uitpakken wij vinden dat je altijd moet blijven leven. (ja dat doe je ook maar echt leven dan hea :P leef zoals jij dat wil) Ook vinden wij dat je altijd moet blijven dromen en die ook na moet jagen. En als laatste geluk want we hebben geluk dat we leven en moeten van alles het gelukkige inzien.

Nou dat was het dan zo'n beetje samengevat.
Liefs Gaby

Geen opmerkingen:

Een reactie posten