img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

zaterdag 16 juni 2012

Last moment Vaderdag

Morgen is het zoals de meeste van jullie wel weten Vaderdag maar er zullen ook velen zijn die het glad zijn vergeten en morgenochtend wakker worden en zich bedenken dat ze niks gekocht, gemaakt of geregeld hebben. Of mensen die gewoon niks hebben kunnen vinden. Wij hebben een paar last moment Vaderdag idee├źn/tips.


1: Het eerste en misschien ook makkelijkste wat we kunnen bedenken, een ontbijtje op bed of een lekkere brunch.


Er zijn vast wel lekkere weekendbroodjes in huis bak er een lekker eitje bij, versier het met een mooi servetje en zet koffie met een glas jusd'orang en klaar. Als het als verassing komt is het al leuk.

2: Zoek een mooie kaart en schrijf er een cadeaubon op
Dit kan natuurlijk van alles zijn, van de auto wassen tot een etentje, samen boodschappen doen, een filmavondje of een dagje winkelen (als je vader dat leuk vind). Je kunt ook een bonnenboekje doen.

3: Schrijf een lange brief aan je vader of maak een tekening (maar ik denk dat de meeste van jullie net als ik zich daar te oud voor vinden) Een brief kan een heel mooi geschenk zijn en als je elk woord meent zal je vader er heel blij mee zijn.

Ook is het, als je erg creatief bent, leuk om foto's van jullie samen te zoeken, die uit te printen, op een groot blad te plakken en er teksten bij te plakken.

4: Verzamel dingen (die je kunt vastpakken) en stop het samen in een leuke doos, een herrinneringenbox van jou en je vader.Misschien een beetje een raar plaatje maar zo zou je de doos kunnen maken, met dan als tekst: herinneringen van ons erop.

5: Blinddoek je vader en neem hem mee naar het strand (of je opa en oma, het bos of misschien nog wel iets anders) om daar een dagje door te brengen.

Zorg wel dat je zijn spullen even voor hem inpakt, beetje sneu als hij op het strand in zijn ondergoed moet zitten.

Wel veel creatieve dingen maar dat zijn ook de makkelijkste last moment's.
Els je het helemaal vergeten bent en niets van deze dingen kan of wil doen heb ik ook nog wat smoesjes voor je:
1. Ik heb een cadeautje besteld maar dat is nog niet binnen gekomen
2. Je krijgt een cadeautje voor Vaderdag en je verjaardag tegelijk op je verjaardag.
3. Je bent het cadeautje wat je gekocht hebt kwijt (of hebt het ergens laten liggen) en zal het morgen geven, de dag erna dus snel naar de winkel fietsen en alsnog iets halen.
4. Je kon niks leuks vinden dus heb je maar niks gehaald (als je echt iets wil geven kun je nog zeggen dat hij zelf wat mag uitzoeken)
5. Zet de wekker van je vader uit zodat hij de hele dag doorslaapt en laat hem de volgende morgen als je wel iets gemaakt hebt wakker worden.

Voor alle mensen die hun vader hebben verloren:
Schrijf een brief aan je vader met daarin alles wat je dit jaar hebt meegemaakt en wat je zo leuk aan hem vind. Ga eerst met je geliefden naar zijn graf/urn en doe daarna samen iets leuks want dit hoort een mooie dag te zijn.

Liefs Gaby en Felina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten