img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

maandag 18 juni 2012

Relaxing and enjoy life.


Soms moet je nou eenmaal even gaan relaxen en niet meer met stress zitten.
Ik heb net als Gaby volgende week proefwerkweek, daarna gewoon de laatste lootjes zoals mentordag, kluissleutel inleveren en de boeken natuurlijk. 
De laatste dagen werd ik echt een beetje gek en gestrest van al dat leren, dus besloot ik om er even op uit te gaan, even een rondje fietsen en foto's maken van alle mooie dingen die ik tegen kom. Hm, lang niet meer gedaan. En inderdaad een relaxdagje is geweldig, gewoon even geen zorgen, samen met felina (hee maar felina schreef dit artikel toch, nee om de beurt en stukje om maar even iets aparts te proberen) ging ik eerst naar het dorp (wij wonen in een dorp met een klein centrum met een paar winkeltjes wat ik gewoon het dorp noem, ik bedoel dus niet dat ik ergens anders heen fiets maar gewoon naar de winkels) we hebben daar cadeautjes voor Vaderdag gekocht, namelijk een koektrommel en een spelletje (niets speciaals), en ook hebben we een ijsje gehaald en de kruitvat geplunderd. Nee hoor dat viel wel mee, alleen een nagellakje, wat te drinken en handgel.
Daarvoor ben ik eerst even naar een park bij ons in de buurt gegaan. Ik dacht bij mezelf: Vandaag eindelijk een dag waarin ik niks heb ingepland heb en vanzelf dingen ga doen, ik ga naar een park met de fotocamera en ik leef me uit bij de kinderboerderij. 
Dus, ik heb dingen helemaal gek gefotografeerd, mensen keken me een beetje raar aan maar daar moet je nou eenmaal niks van aan trekken. Ga een keertje naar een bos en maak mooie foto's! Zoiezo geeft wandelen en foto's maken mij al ontspanning, als je een keer niks te doen heb of in de stress zit moet je gewoon even op stap gaan. 

Toen ik thuis kwam zag ik Gaby daar staan, die zij dat ze me had gespamt op social media, en ik niet reageerde. Toen ging ik met haar naar het dorp. 

Ik denk dat dit verhaal wel een conclusie geeft. Relax and enjoy life! Je leeft maar een keer en je moet er iets van maken. <3

Willen jullie vaker zulk soort artikeltjes? 
Liefs Gaby en Felina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten