img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

dinsdag 17 juli 2012

Vakantie in Nederland

We kunnen er niet onderuit het is nu toch echt zomervakantie, maar wat als je nou niet weggaat?
Je kunt beter wat gaan doen dan de hele dag in bed liggen en je vervelen.
Ik heb een paar plekken voor jullie waar je heen kunt gaan als je in Nederland blijft of in Nederland iets te doen zoekt.

Amsterdam:
Waar kun je nou beter heengaan dan onze eigen hoofdstad. In Amsterdam zijn als eerste natuurlijk heel veel leuke winkels. Maar ook kun je er naar madame toussauds, nemo, het anne frank huis, op de grachten varen en nog veel meer. Genoeg te doen dus daar.

Scheveningen:
In Scheveningen kun je ook winkelen maar ook langs het strand lopen, er is een soort onderwaterwereld (ik denk een soort water dierentuin, get it?) en als je van tevoren weet dat je hier heen gaat draait er ook bijna altijd een musical.

Giethoorn:
Giethoorn is een leuk dorpje in Overijssel waar heel veel water is, grachten, meren, plassen, gewoon heel veel water. Je kunt er een bootje huren voor niet al te veel geld en lekker de hele dag zwemmen (moet het wel lekker weer zijn en daar zien we niet al te veel van).

Madurodam:
Wil je graag Nederland in miniatuur zien is madurodam zeker een aanrader. Ook al ben ik er zelf nog nooit geweest hoor ik altijd veel goede recensies.

De veluwe:
Een dagje natuur is altijd leuk. Je kunt een fiets huren of gewoon lekker wandelen. Neem je tijd en geniet.

Utrecht en Arnhem
Als je van winkelen houd zijn dit zeker steden waar je langs moet gaan. Er is nog wel meer te doen maar na een hele dag shoppen heb je nog steeds niet alles gezien. Mocht je dan toch wat anders willen doen, in Utrecht kun je de dom toren bewonderen of op de grachten varen.

Mocht je nog graag een weekendje op vakantie willen zou ik Zeeland of Texel aanraden, het is daar erg mooi.

En dat waren mijn aanraders.
Fijne Vakantie iedereen.
Liefs Felina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten