img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

maandag 16 juli 2012

What to do without wifi.

Hey allemaal!
Het is alweer de 3de week van de vakantie, en misschien zitten jullie nu heerlijk aan het strand of nog steeds thuis op de bank. (rijmt!) Op vakantie heb je niet altijd de beste wifi, moet je er misschien voor betalen of heb je 2 weken lang geen internet. Like hell! Hier heb ik wat tips op een rijtje gezet om vakantie toch door te komen zonder 2 weken lang krijsend door het huisje te rennen dat wifi het niet doet.

Word
Word blijft het altijd nog doen right? Schrijf een keer een mooi romantisch verhaal of schrijf een brief aan een vriend(in) (die je haar kan laten lezen na de vakantie)

Windows Media Player
Download liedjes op Windows Media Player zodat je altijd nog lekker kan swingen op de camping.

Windows Movie Maker
Maak en bewerk filmpjes op Windows Movie Maker! Ook geschikt voor achtergrondliedjes of stemmen voor een grappig filmpje. Doe eens gek en speel een reclame na! (met de 2011 versie kan je ook met de webcam filmpjes maken)

Mail
Vaak kan je nog wel op de mail. Schrijf je vriendin een extra lange mail zodat zij ook wat te lezen heeft! Stuur haar wat foto´s van de camping of stuur een zelfbewerkt filmpje met een tour door de camping!

Google Maps
Als de wifi tijd net verlopen is en je hebt Google Maps of Google Plus nog als tabblad staan, kopieer het tabblad dan en gebruik Google Maps! Meestal doet Google Maps het nog zodat jij op kan zoeken waar ze dat ene make up merk bij jou in de buurt verkopen.

Niet alles draait om wifi
Ga lekker naar buiten, naar het strand, bos, whatever! Leef je lekker uit! Het is vakantie! Je kan alsnog heel veel andere dingen zonder wifi! Have fun!Liefs Felina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten