img> src="https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/9b/2d/f2/new-york-city.jpg"

vrijdag 3 augustus 2012

Favorite music of July

Weer tijd voor een favorite music of July!

Rihanna - Birthday Cake
Het is dat ik vorige week Talk That Talk heb gekocht, ik luister nu non stop Rihanna. Ik vind Birthday Cake vooral een leuk liedje, het heeft iets pakkend en vanaf 0:36 hoor je echt de beat. Ik vind het wel echt jammer dat de song zo kort is, ik moet hem weer vaak opnieuw draaien bij bijvoorbeeld opruimen. 

Rihanna - Watch N' Learn
Weer Rihanna, ja ik weet het, maar deze song heeft gewoon ook een fijne beat. Ik heb het niet over de lyrics, die vind ik helemaal niks maar het is gewoon een leuk liedje. 

Rihanna - You da one
Oke, jullie worden vast echt volgegooid met Rihanna, maar ik vind haar liedjes gewoon super leuk. Eigelijk heb ik hier niet zo veel over te zeggen, haha. 

Maroon 5 - One More Night
Dit liedje is al vaak op de radio gekomen, maar ik vind het een fijn nummer. Dit is het nummer waarvan ik eerst de naam niet weet, het enige wat ik wist is dat er een regel in zat met 'I hope to die.' Verder vind ik de videoclip echt heel zielig. 

Dit was het weer, ik luister de laatste tijd niet zo veel muziek, ik weet niet. Maar als ik het luister is het Rihanna in ieder geval.

Wat is jou favoriete liedje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten